Info-lezing noorderlichtreizen Seizoen 2018-2019

Ook in het volgende noorderlichtseizoen - van september 2018 t.e.m. maart 2019 - zal ik weer heel wat prachtige noorderlichtreizen naar Fins Lapland en Noord-Noorwegen begeleiden. Deze reizen heb ik samen met Studio Arctic uitgewerkt, terwijl de Nederlands touroperator Voigt Travel voor alle nodige documenten, reisbescheiden en verzekeringen zorgt. Zodanig wordt alles tot de perfectie uitgewerkt en kan u zorgeloos op reis!

Het betreft steeds volledig uitgewerkte 8-daagse groepsreizen, inclusief rechtstreekse vluchten, transfers, verblijf, dag- en avondactiviteiten, ontbijt en 3-gangen diner. Elke reis wordt bovendien van dag 1 tot dag 8 door Noorderlichtman Ruben Weytjens gegidst.
De verschillende reizen hebben elk hun eigen accenten, waardoor elke natuurliefhebber, avonturier en/of levensgenieter wel een reisje perfect op maat zal weten te vinden.
Verblijft u liever in een blokhut met eigen sauna en open haard in de uitgestrekte wildernis in Fins Lapland? Of maakt u liever een tocht doorheen verschillende landschappen, inclusief de Noorse fjorden? Of bent u dusdanig avontuurlijk ingesteld dat u een bezoek aan Spitsbergen als een hoogtepunt ziet? Bent u eerder het sportieve type, of doet u het liever rustig aan? Er zitten weekreizen tussen waarbij we een hele week op één locatie verblijven, maar ook 2 en 3 locaties bevinden zich in het aanbod. Kies maar!

Tijdens elke reis wordt dagelijks al het mogelijke gedaan om het noorderlicht onder optimale omstandigheden te kunnen spotten. Maar uiteindelijk is het de bedoeling dat de week dusdanig goed in elkaar zit dat het noorderlicht nog slechts als kers op de taart zou kunnen worden beschouwd. Uiteindelijk is het noorderlicht een natuurfenomeen dat tijdens bijna elke heldere nacht wel in meer of mindere mate aan de hemel verschijnt, maar een garantie kan er uiteraard niet worden gegeven. Tijdens de avonden en nachten dat we het niet kunnen zien zal dit doorgaans te wijten zijn aan de bewolking. Dankzij het uitgekiende dagprogramma beleeft u echter sowieso een geweldige week.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de afronding van de diverse reizen in Lapland en Noord-Noorwegen, zodat deze spoedig geboekt kunnen worden.
Onze noorderlichtreis “Ruska” (link) in de vroege herfstperiode is overigens reeds te boeken. Want wat vele mensen misschien nog niet weten: ook september is reeds een uitstekende noorderlichtmaand en biedt wellicht een ideaal compromis voor de koukleumen onder ons.

U kunt op 9 juni a.s. in Kasteel Wurfeld als eerste de lancering van onze nieuwe reizen meemaken en eventueel direct een plaatsje reserveren. Ook reisexpert Wietse Dijkstra van Studio Arctic is hierbij aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Wietse kent de arctische wereld op z'n duimpje, en is samen met Ruben sinds 2011 de bezieler van dit succesvolle noorderlichtconcept.

Klik hier om u in te schrijven voor dit info-moment!

Programma noorderlichtseizoen 2018-2019

1) Woensdag 12 september - Woensdag 19 september 2018: Noorderlichtreis Ruska Nu te bekijken en te boeken!

2) Zondag 25 november - Zondag 2 december 2018: Noorderlichtreis Samiland - Nu te bekijken en te boeken!
3) Zondag 9 december - Zondag 16 december 2018: Noorderlichtreis Kaamos - Nu te bekijken en te boeken!
4) Zondag 6 januari- Zondag 13 januari 2019: Noorderlichtreis Lapland - Nu te bekijken en te boeken!
5) Zondag 13 januari - Zondag 20 januari 2019: Noorderlichtreis Winterwonderland - Nu te bekijken en te boeken!
6) Zaterdag 26 januari - Zaterdag 2 februari 2019: Noorderlichtreis Lapland & Fjorden (1) - Nu te bekijken en te boeken!
7) Zaterdag 2 februari - Zaterdag 9 februari 2019: Noorderlichtreis Spitsbergen en Tromsø - Nu te bekijken en te boeken!
8) Zaterdag 9 februari - Zaterdag 16 februari 2019: Noorderlichtreis Poolweek Lapland - Nu te bekijken en te boeken!
9) Zaterdag 23 februari - Zaterdag 2 maart 2019: Noorderlichtreis Lapland & Fjorden (2) - Nu te bekijken en te boeken!
10) Zaterdag 2 maart - Zaterdag 9 maart 2019: Noorderlichtreis Op jacht naar het Noorderlicht - Nu te bekijken en te boeken!
11) Zondag 17 maart - Zondag 24 maart 2019: Noorderlichtreis Challenge - Nu te bekijken en te boeken!
12) Zondag 24 maart - Zondag 31 maart 2019: Noorderlichtreis Noorderlichtfinale - In de vroege zomer te boeken.

Comments